вівторок, 19 березня 2019 р.

Відкриті заходи Борбель Л.А.

                13.03.2019 року викладач української мови, Борбель Л.А., провела інтелектуальну гру "Літературна веселка" з гуртківцями груп №14 та №18.
                Любов Анатоліївна організувала учнів та оголосила тему заходу - "Тарасовими шляхами". Викладач розповіла про деякі моменти з життя великого Кобзара, зробила акцент на любові його до простого українського народу, рідної землі, до неньки - України, адже Т.Г.Шевченко - це наша історія. А далі учні були розподілені на 2 команди.
                Назва групи №18 - "Шевченкознавці", а групи №14 - "Бандуристи". Було оголошено завдання, яке складалося з семи стежин (як веселка з семи кольорів). Цікаві завдання були не тільки для наших вихованців, але і для присутніх гостей - викладачів. Учні працювали жваво, з великим захопленням та веселим настроєм. Після підведення підсумків, наше шановне жюрі, головою якої був директор училища Одайський С.І., оголосило переможця. Перше місце здобули мої підопічні - учні групи №14.
                Вітаю хлопців з перемогою, я пишаюся вами! Так і надали тримати!
                Мету заходу було досягнуто завдяки роботі, яку провела Любов Анатоліївна. Учням вдалося розширити свої знання про життя та творчість Тараса Шевченка, навчитися працювати в команді, поважати та любити національну культуру та її генія.
                А на наступний день Борбель Л.А. з учнями другого курсу провела "Конкурс читців поезії Т.Г.Шевченка", де я також було присутня. На екрані звучала музика до творів "Думка", присутні прослухали пісню "Тополя". Викладач наголосила, що і в наші часи музика і слова Кобзара звучать по-сучасному. Шевченко актуален завжди. Учні оцінювались за шести пунктами. Кращим став учень групи №13 - Симовонюк Михайло.
                Дякую Любові Анатоліївні за її любов до свого предмету, доступне викладання та за цікаво проведені заходи, на яких учні розвивають свої творчі здібності та прагнуть бути справжніми українцями.





Немає коментарів:

Дописати коментар