середу, 13 березня 2019 р.

Тиждень зарубіжної літератури ЧВПУР

                           У рамках проведення тижня зарубіжної літератури в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки молодий, креативний викладач, Тащук Ю.Ю., провела відкритий урок
4 березня 2019 року у групі №14. Темою комбінованого уроку було: "Краса = ? (За романом
О.Уайльда "Портрет Доріана Грея"). Для поглиблення знань учнів та підвищення їхньої культури викладач використала різні джерела інформації, а саме: книгу О.Уайльда "Портрет Доріана Грея", презентацію, роздатковий дидактичний матеріал, трейлер до фільму "Доріан Грей" 2009 року, уривок з фільму "Потрет Доріана Грея", малюнки з фільму, портрети автора та персонажа.
                           На початку уроку учні пригадали слова - терміни, які вивчали на попередньому уроці (модернізм, денді, парадокс, нарцис, тощо). А далі розв'язували 7 різних завдань, працювали з підручником, розшифрували зображення та кроссенс, грали в літературний футбол та складали пазли, результатом чого стало відкриття портрету Доріана Грея.
                           Мої вихованці активно працювали на уроці, проявляли інтерес до теми.
Юлія Юріївна провела урок цікаво, на високому рівні, відчувалась спрямованість до учнів, пояснювала чітко та доступно. Сучасний урок із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій допоміг учням усвідомити ідейно-художні, естетичні особливості твору, уміння висловити свою думку й аргументувати її. В кінці уроку на класну дошку учні групи приклеїли паперові сердечка із написанням їхнім розумінням "Що таке краса" та сфотографувались разом з викладачем зарубіжної літератури на згадку.
                           Дякую Вам, Юліє Юріївно, за змістовно проведенний урок, контакт з учнями та педагогічну етику!













Немає коментарів:

Дописати коментар