неділю, 3 березня 2019 р.

Я За обмеження поліетилену!

             Люди по всьому світу гуртуються, протестуючи проти зростання пластикового сміття, яке валяється на пляжах, звалищах, засмічують ріки, моря та океани. У деяких країнах світу забороняється повністю використовувати поліетиленові пакети або вводяться обмеження.
             Вони дуже шкідливі для природи та представляють серйозну небезпеку для птахів. Пакети вводять в оману морських черепах, які думають, що це медузи. Тисячі тварин помирають щороку від задухи після проковтування пакетів. Викинуті пластикові пакети зберігаються тривалий час і не піддаються біологічному розкладанню, вони утворюють стійке забруднення та шкідливі для здоров'я кожного з нас. Адже, в їх виробництві використовується свинець, який спричиняє розвиток багатьох захворювань. Учні навчальних груп, майстри та викладачі Чернівецького ВПУ радіоелектроніки приєдналися до акції "Я За обмеження поліетилену!" та організувала фото флешмоб. Брали участь в цьому заході і учні групи №14 Роговей Іван та Попович Вадим і я, як керівник групи.
            Кожен житель нашої планети може зробити свій внесок у захист навколишнього середовища від поліетиленових пакетів. Перейдіть на багаторазові господарські сумки, які можна мити, паперові пакети та тканинні мішечки.
              Бережіть себе та нашу планету від токсичних речовин, зробіть її екологічно чистою!





Немає коментарів:

Дописати коментар