неділю, 21 жовтня 2018 р.

Спортивне свято до Дня здоров'я

      Найдорожче в світі - життя і здоров'я людини. Тому, наш навчальний заклад приділяє велику увагу спорту для того, щоб наші вихованці були розвинуті у фізичному та духовному відношенні. Ось 17 жовтня 2018 року на стадіоні Чернівецького ВПУР відбулось спортивно-оздоровче свято до Дня здоров'я. Участь в ньому брали всі навчальні групи училища (3 групи дівчат та 9 груп хлопців).
      В складі шановного журі були директор ВПУР Одайський С.І., заст.директора з НВрИР Писаревська Г.М., методист Висоцька Я.О. та соціальний працівник Багрій Х.І. Запрошений - Жукотинський К.К., начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, вручив грамоту директору за участь учнів училища в обласному чемпіонаті з легкої атлетики, які зайняли друге місце та викладачу фіз.вихованню
Марчуку В.В. за участь вихованців у всеукраїнському конкурсі "Козацька наснага". Савелій Іванович висловив з свого боку подяку та звернувся з напутнім словом до учасників свята. Після цього розпочалися змагання. Жюрі оцінювало окремо досягнення дівчат, окремо - хлопців. Дівчата брали участь у чотирьох видах спортивних змагань, це і представлення команди, стрибки на скакалці, стрибки в довжину та дартс. Перше почесне місце зайняла група №17, друге місце - група №16, а третє місце дісталось групі №18. Дівчата були нагороджені грамотами та солодощами від учнівського профкому.
      Одночасно змагались і хлопці в 6-и видах, це і представлення команди, дартс, змішана естафета, метання довбнів та розкладення вогнища. Моя група мала назву команди "Яструб", голосно назвала дивіз та емблема була зображена на плакаті, а у кожного учасника команди - пришита на футболці. За метання дротиків група №14 зайняла третє почесне місце, перемогу команді приніс мій вихованець Кирилюк Денис. Змагання між хлопцями проходили активно та жваво, їх підтримували вболівальники на трибуні.
      Переможцями стали більш сильні, спритні юнацькі команди старших груп. Жюрі справедливо дала перше місце 4-й групі, друге місце - 9-й групі, а третє почесне місце отримали хлопці групи №2. Юнакам призових місць були вручені грамоти та солодощі.
      Моя група зайняла 8-е місце, але у нас щє все попереду, бо ми навчаємося на першому курсі. Хлопці з роками підростуть, змужніють і сподіваємось покажуть кращі результати, бо саме головне що у них є бажання приймати участь та перемагати.
      Після закінчення змагань були вручені грамоти за олімпійській тиждень серед чоловічих команд, в тому числі і учню моєї групи Одайному Олександру за 3-є місце з шашків.
      Всі навчальні групи та керівники сфотографувались разом. Осіння погода дуже сприяла змаганням, було тепло і сонячно, діти на свіжому повітрі оздоровились, зміцніли, щє більше познайомились з іншими учнями навчальних груп та в гарному настрою розійшлись з стадіону.
      Недарма кажуть, що "Спорт - це здоров'я і сила, що дає усім нам крила".











Немає коментарів:

Дописати коментар