неділю, 11 листопада 2018 р.

Предметний тиждень з історії

        З 29 жовтня по 2 листопада цього року у нашому навчальному закладі відбувся предметний тиждень з історії. Викладач Петровська Любов Іванівна провела багато цікавих заходів, де були задіяні майже всі групи Чернівецького ВПУР.
        Так, 29.10.2018р. у кожній групі була проведена інформаційно-пізнавальна п'ятихвилинка "Цей день в історії". А 30-го жовтня 2018 року Любов Іванівна провела вікторину "Перша світова війна - трагедія людства", присвячена 100-річчю закінчення світової війни. Брали участь в цьому заході учні перших курсів, в тому числі і група №14.
        Мої підопічні - Кобель Ніколай, Паун Радіслав, Туняк Микола, Істратій Валентин та Молоч Микола добре підготувались, виконали всі завдання і справедливо зайняли перше призове місце. Одногрупники пишаються вами, це щє один крок до гарних досягнень нашої групи.
        31.10.2018р. в актовій залі училища Петровська Л.І. проводила на загал урочистий захід присвячений 100-річчю Буковинського віче. Ми прослухали історію цієї події, почули про велику маніфестацію учасників, які пройшлися у 1918 році головними вулицями Чернівців до площі (нині Театральної). Бажанням протестувальників було прилучення австрійської частини буковинської землі до України, створення Українського Крайового Комітету Буковини, який очолив Омелян Попович. Цій події була присвячена презентація, яку учні дивились з великою цікавістю. Наостанок викладач історії провела відкритий урок у групі №12.
        Тиждень з історії пройшов плідно, змістовно та цікаво. Учні мали можливість пригадати те, що вчили в школі, а щось і почули вперше.
        Ми дуже вдячні Любові Іванівні за змістовні заходи та велику роботу, проведену нею за цей тиждень, відданість своїй справі та предметам, які викладає. 









Немає коментарів:

Дописати коментар