вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Благодійний ярмарок до дня Захисника України

        Робити добро, гарні справи, допомагати людям, воїнам-захисникам, особливо в такі важкі часи для України, - це є обов'язком кожної добропорядної людини.
        Наш навчальний заклад завжди долучається до заходів щодо підтримки дітей-сиріт, інвалідів та воїнів. Учні моєї групи купували продукти, приносили теплі речі, малювали та писали листи воїнам. Ось і цього року 9 жовтня у Чернівецькому ВПУР відбувся благодійний ярмарок до дня Захисника України. Моя група також брала участь в цьому заході. З розумінням до цього поставились і батькі учнів, особливо мами, які вклали частину свого серця у приготуванні кондитерських виробів та випічки (домашніх пирогів, пряників, кексів).
         Староста групи Мензак Юрій та учні Мельничук Максим і Федорчук Павло з великим задоволенням продавали наші вироби. З цим завданням вони справились дуже добре, з великим азартом розпродали майже все. На гроші, які були отримані на ярмарку, будуть закуплені продукти та ліки для воїнів ООС. Ми бажаємо їм міцного здоров'я, витримки, хоробрості та перемоги! Ми з Вами, наші дорогі! Повертайтесь живими!



Немає коментарів:

Дописати коментар