пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Юні патріоти

        Патріотизм - громадянське почуття, змістом якого є відданість своєму народові, любов до Батьківщини. Такі патріоти є і в нашому навчальному закладі.
        Так 11 жовтня 2018 року на стадіоні Чернівецького ВПУР вібдулись змагання "Юні патріоти", де брали участь учні групи СПТУ перших, других та третіх курсів. Організатором свята був викладач з предмету "Захист Вітчизни" Сторощук І.В. В склад жюрі увійшли, адміністрація училища: Одайський С.І., Писаревська Г.М., Кавнічук О.К., психолог
Андрієць І.Ю. та соціальний педагог Багрій Х.І. Запрошеним був заступник військового комісара Чернівецького міського комісаріата, підполковник Чорнобай В.Д.
       Наші вихованці розбирали та збирали автомат, кидали гранати, стріляли з пневматичної гвинтівки, заправляли солдатське ліжко та переносили пораненого. Шість груп боролись за призові місця, жюрі підвели бали та оголосили результати. Перше місце зайняла група №12, друге місце - 17 група, а третє місце група №13. Учні отримали перехідний кубок, медалі та грамоти. Поздоровляємо юнаків з перемогою!
       Моя група зайняла 5-е месце, але цей день пройшов не дарма. Учні засвоїли основи військової справи, здобули знання, уміння та навички, які знадобляться їм на початковому етапі військової служби та у майбутньому житті.












Немає коментарів:

Дописати коментар