неділю, 5 листопада 2023 р.

Відкритий урок з української мови групи №14

                  30 жовтня 2023 року був проведений відкритий урок з української мови у групі №14. Вчителька української мови Проданчук Оксана Миколаївна підготувала здобувачам освіти 5 завдань, з якими вони добре впоралися. 

                  Мої вихованці самостійно заповнювали таблицю "Мовленневі жанри", переглянули відео промову Оксани Забужко, працювали з картками, дивились відео фрагменти та давали відповідь на проблемні запитання. А у рубриці "Культура слова" після перегляду відеофрагменту знаходили у мовленні автора відеоролика лексичні помилки. В кінці уроку хлопці працювали парами, ставили письмово наголос у словах. Ще двоє учнів працювали біля дошки. Урок пройшов вдало, майже всі діти працювали і отримали хороші оцінки. Урок досяг своєї мети. Учні поглибили знання з риторики, розкрили особливості інформаційних жанрів.

                   Прийміть нашу щиру подяку, Оксано Миколаївно, за цікавий та гарний урок, вашу підтримку і мудрість, любов і добрі поради. Бажаємо Вам, щоб натхнення та оптимізм ніколи не покидали вас, а учні були завжди вдячні за нелегку вчительську працю!













Немає коментарів:

Дописати коментар