середу, 1 листопада 2023 р.

Екскурсія учнів групи №14 на СТО "ФЕС"

                      27 жовтня 2023 року здобувачі освітніх послуг групи 14 разом зі мною та майстром в/н Денисом І.С. відвідали СТО "ФЕС" по вулиці П-Кільцева, 2В. 

                      Щирою посмішкою зустрів нас директор Воєвітка Юрій Дмитрович, який і провів екскурсію та ознайомив хлопців з роботою СТО. Також він познайомив учнів зі своїми працівниками та розповів про усунення дефектів в акумуляторній високовольтній батареї автомобіля. Хлопці були у захваті і задавали питання, щодо роботи автомобіля.

                      На цьому підприємстві ми зустріли колишнього випускника Чернівецького ВПУР - Качуляка Ігора, який певний час працює там і зарекомендував себе з кращої сторони. 

                      Юрій Дмитрович розповів нам, що організація буде розширюватись і вони залюбки братимуть наших здобувачів освіти на виробничу практику з подальшим працевлаштуванням. 

                      Ми щиро вдячні керівництву СТО за запрошення, цікаву екскурсію та приємну зустріч! Директор СТО надав настанову нашим учням. А ми, в свою чергу, побажали процвітання колективу, трудових успіхів і щирих подяк від клієнтів! На згадку про цей день були зроблені фото.

 















Немає коментарів:

Дописати коментар