четвер, 2 червня 2022 р.

Панорамний вебінар "Джерело інновацій"

                    Сьогодні, тобто 2 червня 2022 року я, як і багато і моїх колег (майстрів виробничого навчання та викладачів Чернівецького ВПУР) пройшли панорамний вебінар "Джерело інновацій" (при ДЗВО "Університет менеджменту освіти" НАПН України).

                    Відкрила вебінар завідуюча кафедри професійної та вищої освіти навчання в умовах воєнного стану Сергєєва Лариса Миколаївна. Вона щиро привіталася з учасниками вебінару та як і в минулий раз вшанували хвилиною мовчання загиблих на війні з рашистськими окупантами. Брали участь в цьому заході 17 регіонів. Присутні мали можливість чути та бачити відео та презентацію Криворіжського університету, Луцького університету та м.Суми (Дніпропетровської області).

                    Велике враження на присутніх здійснили відео та слайди Конотопського вищого професійного училища, була відеопрезентація м.Конотопа (битва та пригадалась книга автора Квітки-Основ'яненка "Конотопська відьма"). Конотоп і сьогодні демонструє свою стійкість, бо козацькому роду нема переводу.

                    Надалі виступила представник Сумського межрегіонального ВПУР - Смирнова Ірина Олексіївна, яка також продемонструвала електронні матеріали і технічне обслуговування - презентацію- лампи розжарення. Ірина Олексіївна подякувала всім присутнім за цікаву та корисну інформацію.

                    Далі виступив зав.кафедрою психології Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти доцент і кандидат педагогічних наук  - Кулішов Володимир Сергійович. Він приділив увагу поновленню діяльності закладів освіти з урахуванням європейського досвіду, нові технології в роботі, якість освіти та інновації і принципи інноваційної діяльності. Подякував всім за увагу, особисто Ларисі Миколаївні. Побажав всім миру, все буде Україна!

                    Надалі було надано слово Дніпропетровщині. Директор НМЦ центру Дніпропетровської області - Василиненко Віктор Михайлович подякував за екскурс Україною за цікаві презентації та відео. Ващенко Алла Павлівна - сфера послуг у професії професійної підготовки також представила презентації та слайди - етапи експериментальної роботи "2020-2033р.р". Сергій Сороквашин  - кандидат технічних наук розповів про формування підприємницької компетентності майбутніх кваліфікованих робітників у сфері послуг. 

                     Колишня випускниця після закінчення навчального закладу Тарасова Олена Володимирівна подякувала керівництву за гарне навчання, поділилась своїм досвідом, стала відчувати себе впевнішою та розповіла, що відкрила власну справу (перукарню, де робить манікюр). А здобувачка освіти Оніська Крістіна також після закінчення Дніпропетровського училища має бажання вікрити кондитерське кафе на території парку, де багато відпочиваючих. 

                     Із заключним словом виступив доцент кафедри бізнес-економіки Київського університету ім.В.Гетьмана КНЄІ Паздрій Віталій Ярославович, привітав всіх організаторів вебінару та відмітив роль і цінність людини в XXI столітті. Вона надзвичайно висока, а підприємницька компетентність повинна бути креативною, комунікабельною, відповідальною і щоб майбутні робітники вміли працювати та досягати цілей. Бог з нами, Україна переможе!

                     Всі виступаючі на вебінарі (в тому числі і Микитюк Світлана Миколаївна - директорка НМЦ ПТО в Чернівецькій області) щиро подякували присутнім за цікавий та корисний вебінар, бесцінний досвід професійно-технічної освіти., побажали миру, злагоди, успіхів та удачі в цей нелегкий час. Ми вирімо в перемогу, тому і проводимо такі заходи. До наступних зустрічей, дякую всім!

 






 



Немає коментарів:

Дописати коментар