середа, 22 червня 2022 р.

Відеоконференція по вайберу з учнями групи №14, які виїхали під час війни за кордон

                   З того моменту, як почаалась війна України з росією, деякі мої вихованці, учні групи №14, а саме: Магалюк Крістіан, Хортюк Вадим та Вовчанський Віталій разом з батьками виїхали за кордон, де і знаходяться до теперішнього часу. 

                   Здобувачі освіти по можливості відвідували он-лайн уроки теоретичного та виробничого навчання. Під час виробничої практики, яка проходить в данний момент вони і в інших країнах стараються покращити свої знання і навички, які здобули під час виробничого навчання в електромонтажній майстерні Чернівецького ВПУР. У деяких з них керівниками практики являються родичі та досвідчені електрики, які працюють за кордоном в будинках, де роблять ремонти.

                   Ось так сьогодні я мала можливість провести он-лайн конференцію по вайберу у відеорежимі, поспілкувалася з хлопцями на рахунок деяких питань по групі, пройшла з ними інструктаж з ОП на літні канікули, побажала гарного відпочинку влітку та запевнила, що буду з ними постійно тримати зв'язок. Ми і до цього часу  спілкуємося по телефону і переписуємося у вайбері з ними та їх батьками.

                     Скріншоти були роздруковані та розміщені у папці практики здобувачів освіти групи №14 2021-2022н.р.

 










Немає коментарів:

Дописати коментар