вівторок, 7 червня 2022 р.

Проходження в/н та в/п учнів групи №14, які виїхали за кордон

                      За час війни України з росією деякі мої вихованці, тобто здобувачі освіти №14 виїхали з батьками за кордон, а саме: Хортюк Вадим, Вовчанський Віталій та Магалюк Крістіан, де вони знаходяться в данний час. Хлопці по можливості виходили на он-лайн уроки теорії та виробничого навчання. Вони дуже відповідальні і старанні. Двоє з них Хортюк Вадим та Вовчанський Віталій отримають стипендію, тому і виробничу практику проходять і за кордоном.

                      Так, наприклад Хортюк Вадим підключав інтернет в домі, якому вони проживають. Вовчанський Віталій під керівництвом електрика, з яким вони познайомились міняв розетку (фото і відео додається). А Магалюк Крістіан, який в данний час знаходиться в Америці, не одразу могли влаштуватися, переїзджали з одного міста в інше і зараз вони разом з електриком ставили коробки у дядьки в хаті, де вони проживають. Учні прислали мені фото та відео, яке я виставляю у власний блог. Діти дотримувались вимог з ОП та БЖ.

                       Я бажаю своїм учням підвищити свої знання і навички, які вони здобули при навчанні в Чернівецькому ВПУР, приємної роботи, постійної напруги в мережі, легких схем і цікавих розводок. Будьте завжди здорові, з гарним настроєм і більше вам світла і тепла в домі і на роботі.










 


Немає коментарів:

Дописати коментар