субота, 4 червня 2022 р.

Виробниче навчання та виробнича практика здобувачів освіти групи №14 з 03.06.2022р.

                   От і розпочалась 03.06.2022р. виробниче навчання та виробнича практика по підприємствам м.Чернівці та області здобувачів освіти групи №14.

                   Доброзичливо зустрів нас (моїх учнів та мене) директор підприємства "Медтехніка-Сервіс" Бойко С.М., куда я привела своїх вихованців, а саме: Кушульського Жанні, Цапенко Костянтина та Чорного Андріана. 

                   Степан Микитович провів з учнями інструктаж з ОП та БЖ, де хлопці розписалися в журналі інструктажів цього підприємства та оформили свої щоденники. Мої вихованці були готові до роботи, мали халати і всі необхідні інструменти. Сьогодні вони будуть працювати, згідно щоденної програми практики та додатково розбирати ПК та їх утилізувати.

                   Бажаю своїм учням групи №14 успіхів у роботі, нехай вона буде легкою і приємною, додасть впевненості у власних знаннях, віри в свої сили і покаже, що постійно треба вдосконалюватися. 

                   Хай щастить! А керівнику практики Бойко С.М. бажаєм успіхів на діловому та особистому фронті. Дякуємо за розуміння, допомогу та прихильне ставлення до практикантів. На згадку про цей день були зроблені фото.

 






Немає коментарів:

Дописати коментар