субота, 18 грудня 2021 р.

Конкурс знавців історії в ЧВПУР

                       16 грудня 2021 року в кабінеті історії Чернівецького ВПУ радіоелектроніки відбувся конкурс знавців історії. Тема: "Українська революція 1917-1921р.р." Брали участь у цьому заході здобувачі освіти навчальних груп першого курсу і також мої вихованці (хлопці групи №14).

                       Викладач історії, Петровська Любов Іванівна, зробила загальний огляд періоду української революції, представила учасників та членів журі. Конкурс проводився за підтримки електронними ресурсами, зокрема презентацією та електронними вправами. Учні гарно та плідно працювали. В кінці уроку були підведені підсумки та визначено переможців та призерів. Мій вихованець, Унгурян Віталій, зайняв ІІІ місце. Вітаю всіх переможців (Мотока Максима група №18 - І місце, Фуштея Івана група №12 - ІІ місце), з перемогою у конкурсі і бажаю успіхів у вивченні предмету - Історія. 

                       Цей конкурс дає можливість учням показати свої знання з історії, проявити кмітливість у виконанні різних вправ та розвивати пізнавальний інтерес до періоду української революції.

                       Дякую Вам шановна, Любове Іванівно за цікавий захід, за те що ділитеся своїм досвідом, даєте цінні поради. Вдячні за вашу наполегливу, важливу працю, терпіння та намагання донести до молоді знання. Зичимо успіхів у своїй діяльності та щастя в житті!

 





1 коментар:

  1. Щиро дякую за гарні побажання. І мені приємно працювати з учнями, які виявляють пізнавальний інтерес до мого предмету! Усім учасникам конкурсу бажаю подальших успіхів у вивченні історії!

    ВідповістиВидалити