середа, 15 грудня 2021 р.

Відкритий історичний гурток Петровської Л.І.

                   14 лютого 2021 року вчитель історії, Петровська Л.І., проводила відкритий історичний гурток. Брали в ньому участь здобувачі освіти навчальних груп училища, в тому числі і мої вихованці (хлопці групи №14). Серед запрошених гостей були викладачі та майстри виробничого навчання. 

                   Темою було: "Таємниці історії". Любов Іванівна розповіла присутнім про важливість вивчення історії України та ознайомила учнів з новими дослідженнями. Хлопці та дівчата працювали активно, давали відповіді на тест "Що ти знаєш про свою державу?" та переглянули фрагменти з відеофільмів. Потім Петровська Л.І. презентувала книги "Історія України з грифом "Секретно", "Лідери, що змінили світ", "Сині грози" та інші.

                    Любов Іванівна дуже цікаво провела гурток, вона справді любить свій предмет та з великим захопленням розповідала всім присутнім про дослідження істориків та найцікавіші факти з їх життя. Ці теми дуже важливі, вони формують свідомий погляд на українську історію та бажання поглиблювати свої знання. 

                    Дякую щиро викладачу історії Петровській Любові Іванівні за цікавий та змістовний захід, велике бажання розвивати в учнів інтерес до предмету Історія.

 






 



Немає коментарів:

Дописати коментар