понеділок, 18 лютого 2019 р.

День святого Валентина

                  День святого Валентина - найромантичніше свято всіх закоханих в різних країнах.
14 лютого саме вони дарують один одному листівки - валентинки та відзначають цей день із задоволенням. Традиція цього свята з'явилася дуже давно, існує безліч легенд, в тому числі і ті, що Валентин зцілив сліпу дівчинку, співчував і допомагав закоханим, таємно вінчав легіонерів та творив добрі справи.
                 Стратили Валентина 14 лютого 269 року, через 200 років його проголосили святим покровителем всіх закоханих, тому саме в цей день є можливість привітати не тільки закоханих, але і побажати друзям любові та щастя!
                 Учнівський та педагогічний колектив Чернівецького ВПУ радіоелектроніки також долучився до цього свята. На першому поверсі училища на плакаті "Love is...", який підготувала психологічна служба училища всі бажаючі мали можливість написати щирі сердечні вітання. Я особисто написала свій маленький вірш-експромт.
                На великій перерві на 2-му поверсі відбувся фото флешмоб "256 відтінків червоного". Багато хто з учнів та викладачів прийшли в одязі червоних кольорів.
                В цей день в ошатній, актовій залі був проведений вечір, присвячений Дню Святого Валентина. Організаторами цього дійства були викладач фізики Грицюк А.Д. та майстер виробничого навчання Озарчук Н.В.
                Вони були і ведучими цього свята. Вечір проходив у вигляді інтелектуальної гри "Хто зверху?" Замагалися 2 команди дівчат і хлопців, в тому числі і мій учень гр.№14 Туняк Микола.
Гра складалась з 8-ми раундів, де учасники мали можливість показати свої знання та навички в побуті та житті. Вечір пройшов гарно, дякуємо всім, хто готував та проводив цей захід. Наприкінці шановне жюрі (Писаревська Г.М., Кавнічук О.К., Пушкарьова О.М., Багрій Х.І та
Андрієць І.Ю.), підвели підсумки та визначили перемогу дівчат. Ми всі їх вітаємо, так тримати!
Не обійшли осторонь і юнаків, всі учасники отримали солодощі.
               Я бажаю колегам, щоб ваші серця завжди були наповнені любов'ю, щастям та натхненням! Хай весна принесе Вам несподівані сюрпризи та гарні подарунки!







Немає коментарів:

Дописати коментар