понеділок, 4 лютого 2019 р.

Вечір пам'яті Дички Б.М.

              Першого лютого 2019 року в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки відбувся спортивний вечір пам'яті Дички Богдана Миколайовича. Сім років тому пішов з життя наш коллега, людина з великої літери, Заслужений працівник фізичної культури України.
              На цей захід були запрошені начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Жукотинський К.К., викладачі фізичної культури навчальних закладів ПТНЗ та педагогічний коллектив Чернівецького ВПУР. Спочатку делегація їздила на кладовище, поклали вінок на могилу та засвітили свічку пам'яті. Після цього в спортивній залі нашого навчального закладу розпочався вечір пам'яті Дички Б.М.
Учасників привітав Жукотинський К.К. та Писаревська Г.М. - заступник директора з навчально-виробничих робіт ЧВПУР. Присутні почули багато добрих слів на адресу покійного.
               Після цього була проведена гра з волейболу серед викладачів навчальних закладів ПТНЗ та командою Чернівецького ВПУ радіоелектроніки. Добрі діла Богдана Миколайовича назавжди залишаться в наших серцях та нашій пам'яті!







Немає коментарів:

Дописати коментар