неділя, 21 травня 2023 р.

Лінійка у ЧВПУР 18.05.2023р.

                   У Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки 18 травня 2023 року на лінійці були вручені грамоти та подарунки здобувачам освітніх послуг, які стали переможцями у різноманітних змаганнях турнірів та конкурсів.  

                    Команді Чернівецького ВПУ радіоелектроніки, а саме моїм вихованцям: Телепачу Максиму, Пую Олександру та Оленюку Андрію, які здобули друге місце у Всеукраїнському конкурсі Service Master Junior 2023 UA були вручені грамоти та подарунки від компанії МАНН + ХУММЕЛЬ + ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА. Також хлопці отримали дипломи переможців і подарунки від інших компаній - спонсорів фірми "Genstar", фірми "Inter Cars" та компанії "Обладнання та інструмент для автосервісів andrmax.ua). 

                     Вітаю хлопців з перемогою в конкурсі і хочу побажати завжди залишатися такими наполегливими, сміливими і цілеспрямованими людьми! Бажаю успіхів, величезних можливостей у житті та реалізації кожної заповітної мрії! Нехай життя буде сповнене щастя, добра і тепла! Ми пишаємось вами, дорогі учні. 

                     Висловлюю окрему подяку майстру виробничого навчання, моєму колезі по групі №14 Денису Івану Степановичу за якісну професійну підготовку здобувачів освітніх послуг до Всеукраїнського конкурсу.












Немає коментарів:

Дописати коментар