пʼятниця, 27 травня 2022 р.

Вебінар "Джерело інновацій"

                Вчора, тобто 26.05.2022р. я, як і багато моїх колег (дирекція, викладачі та майстри в/н Чернівецького ВПУР електротехнічного напрямку) були присутні та прослухали вебінар "Джерело Інновацій", який проводився у межах ІІ-го етапу педагогічного експерименту регіонального рівня. Вебінар відбувався на платформі Big Blue Button. 

                Брали участь у цьому заході багато областей України, а саме: Волинська, Закарпатська, Луганська, Сумська, Черкаська, Чернігівська, Київська, Чернівецька та інші області (всього 17 регіонів). Розпочався вебінар хвилиною мовчання про загиблих на війні з російськими рашистами.

                Присутні на цьому заході були науково-педагогічні працівники, працівники професійної та професійно-технічної освіти, директори навчальних закладів, заступники директорів з НВР, викладачі та майстри виробничого навчання.

                З великим задоволенням всі присутні мали можливість побачити відео та подивитись презентацію багатьох навчальних закладів України (зокрема м.Черкаси, м.Корсунь - Шевченківський, м.Чернівці, тощо).

                З хорошої сторони була відмічена Чернівецька область та наголошена за виконану гарну роботу. Директор НМЦ ПТО Чернівецької області Микитюк Світлана Миколаївна зробила доповідь, де відмітила хорошу роботу Чернівецького ВПУ радіоелектроніки на чолі з директором Одайським Савелієм Івановичем та приділила увагу Вищому професійному училищу №3.

                Велике враження на присутніх зробило відео, де були визначені пам'ятки Чернівеччини. Профтехосвіта показує хороші результати, підвищує кваліфікацію, впроваджує сучасні іноваційні технології та передає свій досвід колегам з інших областей. Протягом вебінару було сказано багато слів вдячності та побажань всім мирного неба, подальших успіхів у творчих працях, надалі розвиватися та показувати найкращі результати у затребуваних робочих професіях.

                Промовці онлайн-семінару подякували розробникам Сайту, де можна подивитись і обмінятись думками. Мені особисто сподобався вебінар, було цікаво і корисно. Багато інтересного запозичила я і для себе. Дякую всім за підтримку та актуальну, докладну та результативну роботу і можливість спілкуватися з чудовими, талановитими, творчими, креативними фахівцями своєї справи. До наступних зустрічей!

 






 



Немає коментарів:

Дописати коментар