четвер, 17 червня 2021 р.

ДКА у групі №14

                   Вчора, тобто 16 червня 2021 року, у Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки відбулась Державна кваліфікаційна атестація у групі №14.

                    З привітальним словом до здобувачів освіти звернувся директор училища Одайський Савелій Іванович, який побажав учням успіхів у складанні іспиту та у дорослому житті, нагадав про важливість працевлаштування після закінчення навчального закладу. 

                   Заступник директора з НВР Писаревська Г.М. в свою чергу нагадала про важливість продовження навчання, наголосила на тих можливостях, які могли б мати учні, які продовжать здобувати освіту. ДКА проводив майстер в/н та викладач спецдисциплін, Денис І.С.

                   Я, як керівник групи, організувала явку учнів. Хлопці були вдягнені відповідно до дрес-коду та дотримувались всіх карантинних вимог під час іспиту. Іван Степанович ознайомив хлопців із завданнями, ми зачитали характеристики учнів з місць проходження практики.

                   Іспит пройшов успішно, всі здобувачі освіти впоралися вчасно із завданнями. Всім 28-и учням було присвоєно кваліфікацію "Слюсар-електромонтажник ІІ розряду; Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування ІІІ розряду". На згадку про цю подію були зроблені фото.












Немає коментарів:

Дописати коментар