пʼятниця, 21 лютого 2020 р.

Конкурс фахової майстерності

                 Вчора, тобто 20.02.2020 року, в Навчально-практичному центрі електротехнічних робіт Чернівецького ВПУ радіоелектроніки відбувся конкурс фахової майстерності з професії: "Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування".
                 Брали участь в ньому учні навчальних груп №13 та №14. Відповідально поставились до підготовки завдань конкурсу майстри виробничого навчання Денис І.С. та Дерій І.В.
                 Голова комісії - директор училища Одайський С.І. та заст.директора з НВР - Писаревська Г.М. привітали учасників конкурсу, нагадали учням про необхідність дотримуватися інструкцій з ОП та БЖД та побажали успіхів в роботі і перемоги.
                 Конкурс проводився в 2 етапи. Спочатку в комп'ютерному класі учні давали відповіді на тести (їх було - 50). А далі у НПЦ - виконували по 2 практичних завдання. Кожен - учасник працював окремо за стендом-тренажером. Хлопці працювали завзято, раціонально використовуючи час.
                 Після підведення підсумків шановне журі оголосило результати конкурсу. Всі три призових місця здобули мої підопічні, а саме:
                                                                 І місце - Туняк Микола;
                                                                 ІІ місце - Кривий Артьом;
                                                                 ІІІ місце - Агапі Роман.

                 Переможців було нагороджено грамотами, а всі учасники конкурсу отримали солодощі. Керівники групи №14 приєднуються до привітання своїх вихованців з перемогою, бажають успіхів у вдосконаленні навичок та вмінь зі своєї професії.
                 Молодці! Ми вами пишаємось!













Немає коментарів:

Дописати коментар