вівторок, 4 лютого 2020 р.

Урок виробничого навчання НПЦ

                Щє один урок виробничого навчання було проведено у навчально - практичному центрі ВПУР. Сьогодні, тобто 04.02.2020р. група №14 працювала саме там. Тема уроку була: Схема запуску реверсивного трьохфазного асинхронного електродвигуна. Майстер виробничого навчання Денис Іван Степанович пояснив учням підключення магнітного пускача, теплового реле, асинхронного двигуна електролічильника, автоматичних вимикачів та кнопочної станції.
                Учні групи підключали асинхронний електродвигун, згідно інструкційно-технологічних карт. Групу було поділено на бригади по 2 людини на один стенд - тренажер. Моїм вихованцям подобається ця робота. Вони працюють старанно та з натхненням. Ці уроки проходять з користю, вони вчать їх старанності та вмінню виконувати практично-технічні операції. Можливо не всім вдається швидко опанувати ці дії, але більшість з них працюють на достатньому та високому рівнях. Можна відзначити найкращих учнів групи №14, а саме:
Агапі Р., Туняка М., Цапчука Б., Кобеля Н., Туняка Г., Мензака Ю., Кривого А., Добрянського С. та Мотреску К. Бажаю всім учням успіхів в опануванні професії, яку вони обрали!

















Немає коментарів:

Дописати коментар