субота, 15 лютого 2020 р.

День святого Валентина

            14 лютого світ відзначає День святого Валентина. В це свято прийнято не тільки дарувати коханій людині валентинки, а й вітати своїх других половинок та просто хороших друзів теплими словами.
            Щороку у нашому навчальному закладі відзначають цей день. 13.02.2020р. в ошатній актовій залі, зібрались учні всіх навчальних груп з керівниками та адміністрація училища.
Проводила цей святковий вечір майстер виробничого навчання - Фаль Наталія Ігорівна. Ведучі привітали присутніх з Днем святого Валентина. На екрані ми побачили відеоролик "Інтерв'ю". За попереднім опитуванням сформувались три пари, які брали участь у конкурсах. Назви пар були вибрані навгад, це і Пристрасть, Романтика і Кохання. Було проведено три конкурси, де учні малювали, хлопці говорили дівчатам компліменти, а дівчата мовою жестів пропонували своїм другим половинкам зустрітись.
            Поки журі підраховувало оцінки за конкурси, всі присутні у залі мали можливість переглянути відеоролик "Історія сучасного кохання". А ось і підійшла хвилююча мить, журі визначила переможцем пару "Кохання". Всі пари привітали оплесками і роздали солодкі подарунки.
            Учениця групи №17, Лазоряк Анастасія, привітала всіх музикальною композицією, а вірш "Так ніхто не кохав..." у виконанні учня групи №10, Шевчука Павла, викликав почуття ніжності і любові до рідних людей. Ведучі наостанок побажали всім любові, яка є сенсом нашого життя.
            Наприкінці свята директор училища, Одайський Савелій Іванович, звернувся до всіх присутніх з привітальними словами. Мої підопічні також долучились до цього свята, учень групи №14, Кривий Артьом, намалював газету, яку було розміщено на першому поверсі ВПУР. Ми дуже вдячні Фаль Н.І. за цікавий захід, який вона провела натхненно.
           Я, колеги по групі, та мої підопічні вітають всіх зі святом любові та нагадуємо учням, про необхідність привітати своїх близьких теплими словами та подарувати їм частинку світлого почуття!














Немає коментарів:

Дописати коментар