пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Відкритий урок з предмету "Громадянська освіта"

                11 грудня 2019 року викладач Петровська Л.І., провела відкритий урок з предмету "Громадянська освіта" в групі №14.Тема уроку була - "Свобода слова і свобода мас-медіа".
Любов Іванівна використала ефективні технології та сучасні засоби для опрацювання навчального матеріалу.
                Присутні на уроці мали можливість бачити витяги з документів, працювали над завданнями ("хмара слів"), подивились дві презентації та відеоролик українських журналістів про наступ на свободу слова. Учень групи, Одайний Олександр, швидко склав пазл на комп'ютері: фото відомого журналіста Григорія Гонгадзе, який загинув за правду та справедливість. А учні групи Паун Р., Ілащук М., Мотреску Г., Петращук В. підготували коротку презентацію "Пантеон слави української журналістики".
               Любов Іванівна ознайомила учнів з законами України, щодо мас-медіа.
               Викладач зуміла залучити учнів до навчального процесу, більшість із них брала активну участь та робила правильні висновки. Мої вихованці наводили приклади дотримання та порушення законів про свободу слова і свободу мас-медіа, збагатили своє мовлення новою термінологією, навчилися поважати чужу думку та отримали позитивні оцінки.
               Я вдячна Петровській Любові Іванівні за гарний урок та повсякденну копітку працю, знання, які вона дає учням та добро, якого вона навчає.








Немає коментарів:

Дописати коментар