четвер, 5 грудня 2019 р.

Професійна орієнтація 2019-2020 н.р.

                       Професійна орієнтація - один з основних напрямів виховної роботи з учнями випускних класів. Протягом кількох поколінь в людях сформувалася низька адаптація до соціальних зрушень та неготовність активно діяти по влаштуванню власної долі. Це викликало потребу у необхідності профорієнтації та допомоги підліткам у виборі професії.
                       Тому щороку викладачі та майстри виробничого навчання ЧВПУ радіоелектроніки відвідують загально-освітні школи з метою профорієнтації. Вже декілька років поспіль мене закріплено за ЗОШ №6 та ЗОШ №11.
                      Сьогодні, 5 грудня 2019 року, я відвідала ці школи та мала можливість спілкуватись з учнями в класах. Також надала вичерпну інформацію щодо вступу до нашого закладу. Залишила для ознайомлення проспекти та реклами, обмінялась телефонами з класними керівниками та сфотографувалась з випускниками.
                      Кожна з цих шкіл має свій навчальний напрямок. Так, зокрема, ЗОШ №6 - математичний, а ЗОШ №11 - філологічний. Тому більшість учнів старших класів вже визначились щодо вступу в навчальні заклади. Але щороку в Чернівецьке ВПУР приходять на навчання випускники цих шкіл. Приємно і те, що наша випускниця Чорней Вікторія вже три роки працює секретарем в ЗОШ №11 після закінчення училища. Сподіваюсь, що і наступного навчального року випускники цих шкіл поповнять ряди наших учнів.
                      Висловлюю вдячність директорам ЗОШ №11 - М.В. Герасим'юк та ЗОШ №6 -
В.Н. Дем'янчуку за взаєморозуміння та співпрацю для досягнення основної мети - надати якісні освітні послуги підростаючому поколінню.




Немає коментарів:

Дописати коментар