четвер, 4 квітня 2019 р.

Управління ДСНС в Чернівецькій області завітали до ВПУР

                 29 березня 2019 року до Чернівецького ВПУР завітали фахівці Управління ДСНС в Чернівецьцій області з метою інформаційно-роз'яснювальної роботи серед молоді.
                 Працівники обласного Добровільного пожежного товариства організували захід для учнів нашого навчального закладу. Він включав в себе теоретичну та практичну частини. На початку фахівці нагадали моїм підопічним правила поведінки у випадку пожежі, показали ролики про роботу Управління ДСНС та гасіння пожеж великих масштабів, зокрема на Червоноармійському та Калинівському ринках.
                 Представник пожежного товариства Олександр Миколайович доступно пояснив учням принцип дії порошкових та вуглекислотних вогнегасників, навчив їх як правильно користуватися засобами пожежогасіння. Після теорії всі перейшли до практики. У дворі Чернівецького ВПУ радіоелектроніки учні групи №14 відпрацьовували отримані навички, тобто спробували вогнегасником загасити загорання.
                 Варто зазначити, що проведення таких заходів для всього населення, зокрема і для молодого покоління, є актуальними та важливими.
                 Учні мали можливість пригадати правила поведінки під час пожежі, закріпити їх практично, а це, в свою чергу, дозволить запобігти біді.







Немає коментарів:

Дописати коментар