середу, 24 квітня 2019 р.

Вікторина до дня Охорони праці

                       18.04.2019р. до дня Охорони праці, який відзначається щорічно 28 квітня, викладач з ОП, Яковишина К.П., провела вікторину "Охорона праці на роботі майбутнього".
Цей лозунг став девізом відкритого заходу. Участь у ньому брали 2 випускні групи №4 та №15
з професій "Електромонтер" та "Слюсар-електромонтажник". Учнів було поділено на 2 команди, а саме: "Бобри" та "Динаміт".
                      На початку уроку викладач розповіла про історію розвитку цього свята, адже цього року відзначаємо сторічний ювілей. Катерина Петрівна обрала проблемно-пошуковий метод проведення заходу з елементами гри-вікторини, яка складалася з 6-и раундів. На екрані періодично з'являлися питання і команди по черзі давали відповіді. Наші вихованці правильно називали знаки безпеки, відгадували словосполучення, шифрограму та картинки.
                     Наприкінці вікторини учасники команд отримали завдання та надавали першу медичну допомогу потерпілому на підприємстві. Наше шановне жюрі, головою якої була заступник директора з НВР Писаревська Г.М., оголосила результати вікторини. Переможцем стала команда учнів групи №4 "Динаміт". Вітаємо хлопців та бажаємо успіхів у навчанні! Цей захід пройшов цікаво та захоплююче. Гості побажали учням груп покращити та узагальнити свої знання, щодо вимог з безпеки праці.
                    Хочу висловити вдячність викладачу Яковишиній К.П. за цікаву, змістовну вікторину, яка дала можливість випускникам відчути атмосферу взаємодопомоги, професійно мислити, сформувати такі якості як: увага та пам'ять.
                    У свою чергу і мої підопічні долучились до цього свята. Учні групи №14,
Мензак Юрій намалював газету: "Безпека праці в моїй професії", яку було розміщено на першому поверсі училища.










Немає коментарів:

Дописати коментар