неділю, 19 листопада 2017 р.

Відвідування заводу "Аутомотів Електрік Україна"

      Учні випускної групи №14 Чернівецького ВПУР разом із старшим майстром Коваш А.В. та керівниками групи Машковою Т.Л. та Денисом І.С. шістнадцятого листопада 2017 року відвідали німецьке підприємство "Аутомотів Електрік Україна", яке знаходиться в м.Чернівцях по вулиці Руській, 248 з метою ознайомлення з роботою підприємства та офіційним працевлаштуванням наших учнів.
      Зустріла нас на прохідній інспектор з кадрів Нашиба Олена Аркадіївна. яка провела екскурсію по заводу. Учні бачили підприємство європейського зразка, де запроваджені та діють високі європейські стандарти. Також ми побачили комфортні робочі місця, кімнати прийому їжі, столову та спортзал. Олена Аркадіївна розповіла випускникам, що головною місією компанії є створення підприємства з високою культурою виробництва. Компанія забезпечує робітників засобами індивідуального захисту, контролює стан умов та охорони праці на робочих місцях, надає харчування, спецодяг та є можливість безкоштовно відвідувати спортзал з тренером.
      З начальником відділу кадрів заводу Поляковою Наталією Ігорівною, старшим майстром та керівниками групи було обговорено підписання двухсторонніх договорів (училище та підприємство) з метою прийняття учнів Чернівецького ВПУР на виробничу практику та ближче до випуску і працевлаштування на заводі.
      Учні були у захваті від побаченого та почутого, зацікавились роботою електромонтажників-схемників, налагоджувальників устаткування, тобто спеціальностями ближчими до їхньої професії та виявили бажання працювати на цьому підприємстві.








Немає коментарів:

Дописати коментар