четвер, 14 грудня 2017 р.

Іспит з електробезпеки учнів групи №14

        
           12.12.2017 року в Чернівецькому ВПУР пройшов іспит з перевірки знань з охорони праці і знань з електробезпеки на отримання ІІ, ІІІ групи допуску учнів ВПУР.
           Учні випускної групи №14 з професії "Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування" у повному складі з'явились на екзамен, який проходив в кабінеті №11.
          Я, як майстер виробничого навчання доповіла комісії про наявність групи. Представником держпраці був головний держінспектор Бербенюк М.В., а головою комісії - директор училища Одайський С.І. Заступник директора з НВР Писаревська Г.М. та старший майстер Коваш А.В. привітали учнів, пояснили правила проведення екзамену та надали поради щодо поведінки під час іспиту.
            Випускники письмово давали відповіді на тести, які були їм роздані. Після перевірки виконаних робіт знання учнів були зараховані. Всі випускники групи №14 отримали посвідчення на ІІ групу допуску з електробезпеки, що надасть їм можливість працевлаштуватись на підприємства міста Чернівці та області безпосередньо за їхньою професією.






Немає коментарів:

Дописати коментар