вівторок, 7 листопада 2017 р.

Профорієнтаційна робота 2017



26 жовтня 2017 року виїхала бригада майстрів в/н Чернівецького ВПУР, а саме Мінченко Н.А, Сичіков О.В., Бучик А.М. і я в Кіцманський, Новоселицький та Вижницький райони з метою профорієнтаційної роботи, відвідування місць практики та знаходження нових робочих місць для проведення виробничого навчання та виробничої практики з подальшим працевлаштуванням наших учнів.
   Поїздка була проведена плідно, ми відвідали 7 шкіл (Припрутський НВК, Дубовецьку ЗНЗ, Зеленівську ЗОШ, Вашківецьку ЗОШ, Карапчівську ЗОШ, Валівську ЗОШ та Лукавську ЗОШ), де мали можливість поспілкуватися з учнями шкіл, провести бесіди в   9-х та 11-х класах, демонструвати відеофільм та залишити наші рекламні проспекти учням та адміністраціям шкіл.
  Водночас ми відвідали робочі місця наших учнів групи №4 та групи №5, де вони проходять виробниче навчання та виробничу практику в районах Чернівецької області, були схвальні відгуки від керівників практики.
   В Вижницькому районі відвідали деякі підприємства (ВАТ Вашківецький консервний завод, Вашковецькій лісний пункт, Агропромислова компанія МПП "ТОРНАДО", Асоціація Підприємців "Регіон"), щоб знайти робочі місця для наших випускників.
   Багато підлітків зацікавилися нашими професіями і ми сподіваємося, що в майбутньому вони стануть нашими учнями. 





Немає коментарів:

Дописати коментар