вівторок, 14 листопада 2017 р.

Ярмарка вакансій в центрі зайнятості

   6 листопада 2017року учні випускної групи №14 з професії "Слюсар-електромонтажник; Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування" разом із старшим майстром Коваш А.В. та керівниками групи майстрами виробничого навчання Машковою Т.Л. та Денисом І.С. відвідали Чернівецький міський центр зайнятості, а саме "Ярмарку вакансій робочих професій".
   Учні мали можливість спілкуватися з роботодавцями, вивчати їхні проспекти, реклами та знайомитися з умовами праці.
   Такі підприємства як ПрАТЕК "Чернівціобленерго", "Арніка", "Чернівецька дистанція колії", КП "Чернівціводоканал", "Аутомотів Електрік Україна" та інші пропонували випускникам спеціальності з нашої професії (електрики та слюсарі-електромонтажники), офіційне працевлаштування та сучасні вимоги праці.
   Багато дітей зацікавилися цими пропозиціями, керівники групи взяли візитки та проспекти у роботодавців. Сподіваємось, що наша зустріч в Центрі Зайнятості пройшло недарма. Найближчим часом збираємось відвідати з екскурсією завод "Аутомотів Електрік Україна", де ближче учні познайомляться із роботою завода з виготовлення кабельно-провідникової продукції та сучасними умовами праці.






Немає коментарів:

Дописати коментар