неділя, 2 квітня 2023 р.

Відбірковий етап всеукраїнського конкурсу професійної майстерності

           19 квітня 2023 року відбудеться заключний Всеукраїнський конкурс професійної майстерності SERVICE MASTER JUNIOR 2023 UA.
           Призери минулого етапу конкурсу, здобувачі освітніх послуг Чернівецького ВПУ радіоелектроніки будуть представляти та захищати свій навчальний заклад на державному рівні. Наші вихованці, учні групи №14 навчаються за професією "Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів".
            Перше місце зайняв учень Телепач Максим, який постійно проявляє цікавий інтерес до обраної професії. Вчиться добре, йде у ногу з часом. Сподіваємось, що він буде гарним фахівцем в автобізнесі.
            Максим має особливе мислення, швидко вчиться новому та з часом і практикою буде мати досвід діагноста та стане справжньою гордістю будь-якою станції обслуговування автомобілів.
            Друге місце зайняв Пую Олександр. На уроках виробничого навчання відповідально ставиться та цікавиться роботою діагноста, ретельно вчить складові автомобілів, знаходить недоліки на вміє виправляти їх. Витриманість та уміння володіти собою в будь-яких обставинах дасть Олександру можливість мати багато клієнтів та бути затребуваним фахівцем своєї справи.
            Третє місце зайняв учень Оленюк Андрій. Завдяки своїй наполегливості здобуває успіхи в улюбленій професії, до якої має хист та бажання працювати. Цим хлопцям лише по 17 років, але вони вже досягнули успіхів в обраній професії.
             Бажаємо їм удачі на шляху реалізації задуманого, легкості в досягненні цілей та подальших перемог у конкурсі!
             А завідуючому Навчально-практичного центру Чернівецького ВПУ радіоелектроніки, майстру виробничого навчання Денису Івану Степановичу, зичимо міцного здоров'я, наснаги та успіхів. Хочемо сказати величезне спасибі за настанови, нескінченне терпіння, вміння навчити, передати свої знання та досвід учням та підготувати їх до конкурсу такого великого рівня.

             31 березня 2023 року переможців конкурсу було нагороджено грамотами, які вручила заступниця директора з НВР Галина Миколаївна Писаревська. Хлопці також отримали солодощі від учнівського профкому та інструменти від НПЦ електротехнічних робіт та його керівника Івана Степановича Дениса. Попереду хлопців чекає підготовка до наступного етапу конкурсу. 

              Бажаємо їм гідно представити наш навчальний заклад та отримати перемогу!

 







Немає коментарів:

Дописати коментар