четвер, 20 квітня 2023 р.

20 квітня - День вдячності волонтерам

                     Волонтерський рух нині - це автономна потужна сила, що стала об'єднуючим фактором і фундаментом громадянського суспільства України у нових умовах.

                     Сьогодні ми не уявляємо своєї країни, боротьби за її мирне майбутнє і незалежність без цих людей. Саме вони стали міцним плечем підтримки військовим і цивільним у важкий час війни.

                     Вчорашні юристи й електрики, освітяни, бізнесмени й ресторатори виявилися справжньою резервною армією, єдиною зброєю, у яких є чуйне серце і бажання безкорисливо допомагати. 

                     Ви, шановні волонтери, даруєте нам віру у добро і милосердя, надихаєте на гідні вчинки. Ви головні помічники солдата на фронті, надія матері, що чекає того солдата додому, частинка дива для дитини на Різдво й Великдень. 

                     Я особисто знаю багатьох волонтерів, знаю яку титанічну і небезпечну роботу вони виконують щодня. Я і сама є волонтером і пишаюсь цим. 

                     Дякую Вам уклінно, шановні волонтери, за підтримку, сміливість, незламність, приклад справжньої людяності. Ваша праця - вагома складова спільної майбутньої перемоги.

                     Слава волонтерам! Слава Україні!

 








Немає коментарів:

Дописати коментар