четвер, 9 березня 2023 р.

Конкурс читців до ювілею Т.Г.Шевченка

                    9 березня 2023 року викладачка української мови та літератури Проданчук Оксана Миколаївна провела конкурс читців "В своїй хаті своя й правда", присвячений ювілею Тарасу Шевченку.

                    Брали участь в ньому здобувачі освіти з різних навчальних груп, в тому числі і мої вихованці, а саме: Воробець В., Оленюк А. та Унгурян В. Учні декламували вірші, які були присвячені великому Кобзарю. Шановне жюрі визначило переможців конкурсу та нагородила їх книгами сучасних українських авторів. Всіх учасників було нагороджено солодощами.

                    Я вдачна Проданчук Оксані, яка запросила мене на це свято, прочитати власні вірші. Я декламувала свій вірш "Україна". Конкурс був дуже цікавий та корисний , бо учні поглибили інтерес до поета Т.Г.Шевченка, удосконалили навички виразного читання поезії.

                    Весь світ визначає день народження великого Шевченка, адже він є - символ патріота своєї країни, незламного духу та боротьби за правду, свободу та майбутнє нашої неньки України. І зараз в часи, коли йде війна з росією вірші великого поета досі актуальні. 

 

 





  




Немає коментарів:

Дописати коментар