вівторок, 14 березня 2023 р.

Відкритий урок з англійської мови

         9 березня 2023 року викладач англійської мови ЧВПУР Шевчук Ольга Василівна провела відкритий урок на область зі здобувачами освітніх послуг групи №14. Серед гостей були присутні: методист НМЦ ПТО в Чернівецькій області - Білоус Л.І., викладачі нашого училища, керівники групи (я та класний керівник Кувшінникова Л.А.)

         Тема уроку була: "The world of professions auto mechanic". Хлопці працювали з картками, дивились презентацію та проходили тестування на платформі Online.test.pad. Учні працювали у групах та в парах, практикувались у самостійному читанні тексту. Ольга Василівна одразу зуміла включити учнів до уроку і створила позитивний емоційний фон для підвищення розумової активності учнів. Особливо відмітили найкращі знання таких учнів, як Воробець В., Вовчанський В., Янковський А., Унгурян В. та Телепач М. Викладач оцінила їх знання на уроці на високому рівні.

         Дякуємо Ользі Василівні за цікавий та насичений урок. Бажаємо Вам мудрості, сил, терпіння, пошани і доброї слави гідного викладача.

 











Немає коментарів:

Дописати коментар