субота, 24 грудня 2022 р.

Вікторина до "Дня енергетика"

            22 грудня в Україні відзначають День енергетика. Сьогодні всі українці, як ніколи, відчувають важливість наявності світла та справді дуже цінують роботу, яку виконують працівники енергетичної галузі України. Вони попри обстріли та велику небезпеку мужньо роблять те, що у них найкраще виходить. 

            Вітаємо Вас зі святом, справжні воїни світла!

 




          З цієї нагоди цього свята у Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки на базі НПЦ була проведена вікторина для здобувачів освітніх послуг, груп, що отримують професії електротехнічного спрямування. У вікторині брали участь учні навчальних груп №4, №14, №15. Проводили вікторину майстри виробничого навчання Денис І., Мінченко Н., Панчук П. Здобувачі освіти були поділені на 3 команди, а саме: команда "Зелених", команда "Жовтих" та команда "Червоних". 

          Мої вихованці були в команді "Зелених". Вікторина проходила в 3 тури. Здобувачі освіти грали в гру "крокодил", відгадували головоломки та загадки, змагалися в практичних конкурсах. Після закінчення шановне жюрі підвели підсумки. Місця розприділились таким чином: І місце зайняла група №4, ІІ місце група №14 і ІІІ місце - група №15. 

         Заступник директора з НВР Писаревська Галина Миколаївна привітала з перемогою та вручила кожному здобувачу освіти подяки, солодощі та подарунки. 

         Вітаємо всіх учасників вікторини з перемогою та бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому та подальших успіхів в навчанні для опанування обраної професії.

 











 


Немає коментарів:

Дописати коментар