середа, 19 жовтня 2022 р.

Уроки виробничого навчання в майстерні ЧВПУР

                     Здобувачі освіти групи №14 проходять уроки виробничого навчання в Майстерні з ремонту та обслуговування електроустаткування автомобілів Чернівецького ВПУ радіоелектроніки.

                     Основою виробничого навчання є продуктивна праця. Учні освоюють професію і головна мета навчання - формування умінь і навичок якісного виконання основних прийомів, закріплення професійних умінь і навичок,самостійного виконання робіт, оволодіння сучасною технікою, тощо.

                     Так, вчора, темою уроку була "Підключення показчика повороту та аварійної сигналізації". Хлопці пройшли інструктаж з ОП та поставили свої підписи в журналі реєстрації з охорони праці в майстерні. 

                     Мій напарник, майстер в/н Денис І.С., зрозуміло та покроково пояснив тему та дав учням завдання. Мої вихованці працювали по парах по 2 учнів. У кожного на столі були схеми з данної теми. Я і Іван Степанович, постійно контролювали учнів, допомогали їм та виправляли помилки. Хлопці працювали активно та з цікавістю. Не всі впорались з роботою однаково. Хтось виконав завдання добре та самостійно, а комусь допомагали. Але їм подобається ця професія і з часом, сподіваюсь, у них все буде добре. Не святі горшіки ліплять! 

                      В кінці уроку керівники групи оцінили роботу учнів. Більшість оцінок були на середньому і високому рівні. Ми бажаємо своїм вихованцям здоров'я, гарного настрою, професійного зростання, віри в свої сили та світле майбутнє. 

 












 


Немає коментарів:

Дописати коментар