середа, 5 січня 2022 р.

Семінар - практикум 05.01.2022р.

                   Сьогодні, тобто 5 січня 2022 року було проведено семінар-практикум в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки на базі НПЦ. Проводив семінар майстер виробничого навчання Денис Іван Степанович. Тема: "Технології формування професійних компетентностей майбутніх фахівців електротехнічного профілю". Присутніми були: заступник директора з НВР Писаревська Г.М., старший майстер Цап Олександр Вікторович, майстри виробничого навчання та викладачі електротехнічного профілю. Семінар-практикум складався з двох частин - теоретичної та практичної. Іван Степанович розказав про основні характеристики компетентнівського уроку, назвав ознаки готовності до професійної діяльності майбутнього кваліфікованого робітника. 

                    Заступник директора з НВР Писаревська Г.М. звернула увагу на проектні технології навчання. Слід забезпечити поступове навчання учнів до реалізації проектної діяльності, починаючи з не складних і поступово переходячи до складніших. Темою практичної частини семінару: "Функціональні можливості мультиметра та використання 3D-симулятора  ELECTUDE під час теоретичного та виробничого навчання". Майстри виробничого навчання практично виконували вимірювання за допомогою мультиметра. Такі проведені семінари дуже важливі, вони залишають багато позитивних вражень. 

                    Дякую організаторам семінару та особисто Денису Івану Степановичу за цікавий, насичений та змістовний захід. Бажаю творчим, креативним колегам здійснення ідей та планів.Удачі у всіх ваших справах та починаннях!

 










Немає коментарів:

Дописати коментар