пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

Військово-спортивне свято до Дня захисника України

                         10 жовтня 2019 року у спортивній залі ЧВПУР відбулося військово-спортивне свято, присвячене Дню зазисника України.  У ньому брали участь шість навчальних груп.
                         Підготував цей захід та проводив його викладач Захисту Вітчизни - Сторощук Іван Васильович. Учасники змагань вишукувались в одну лінію, в тому числі і команда групи №14. У складі команди були - Мензак Юрій, Мельничук Максим, Фомін Олексій, Кирилюк Денис та капітан команди - Цапчук Богдан.
                         З привітальним словом до всіх присутніх звернувся директор училища - Одайський Савелій Іванович та побажав хлопцям наснаги, успіхів, перемоги!
                         Ведуча свята - учениця групи №17, Білоус Галина оголошувала етапи змагань, які відбувалися з п'яти етапів: маршировка, фізична підготовка, стрільба з пневмопістолету, мінне поле і т.д.
                         Учні груп замагалися з натхненням та азартом, всі хотіли перемогти. Присутні в залі охоче вболівали та підтримували команди оплесками. Після закінчення етапів змагань, наше шановне жюрі підвели підсумки та оголосили переможців. Мої підопічні увійшли у трійку призерів та зайняли почесне друге місце. Всі призери отримали нагороди та подарунки. 
                         Я радію за своїх вихованців, вітаю їх та бажаю успіхів у майбутньому та наступних спортивних змаганнях! Молодці хлопці! Так тримати!
















Немає коментарів:

Дописати коментар