вівторок, 25 вересня 2018 р.

Відкритий урок з української мови

       24 вересня 2018 року відбувся відкритий урок з української мови у групі №14.
Тема уроку: Складні випадки правопису ненаголошених голосних, м'якого знака, апострофа.
Цю тему було проведено на матеріалі життя і діяльності видатного українського педагога Василя Сухомлинського, 100-річчя від дня народження якого відзначають у вересні.
       Урок проводила викладач Ю.Л.Філіп у вигляді інтерпретаційного діалогу. Гостями були:
заступник директора з НВрИР Писаревська Г.М., методист училища Висоцька Я.О., викладачі та майстри виробничого навчання. Юлія Леонтіївна підготувала багато роздаткового матеріалу, були використані схеми, презентація, відеоролик та оформлений куточок, присвячений творчості В.Сухомлинського, портрети воїнів АТО та аудіозапис Даші Науменко "Цінуй життя". Учні працювали в дослідницьких парах та групах, виконували ігрові завдання, вирішували лінгвістичні загадки, кросворди та ребуси.
       Урок був дуже цікавий та жвавий, 45 хвилин промайнули непомітно. Мої вихованці брали активну участь, поглибили свої знання, удосконалили вміння та навички, навчились працювати з таблицями та виділяти головне. Цей урок допоміг зрозуміти, що найважливіше у житті - це людина, а людина починається з добра. Урок пройшов досить гарно, це сприяло формуванню та вихованню національної свідомості учнів моєї групи. Підлітки дізнались багато цікавих фактів з життя видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського.
       Я вдячна викладачу української мови Ю.Л.Філіп за чудовий, насичений урок!








Немає коментарів:

Дописати коментар