четвер, 6 вересня 2018 р.

Урочиста лінійка присвячена Дню знань

                3 вересня 2018 року в Чернівецькому ВПУР відбулась урочиста лінійка, присвячена Дню знань та початку нового навчального року. На подвір'ї училища вишикувались всі навчальні групи, майстри в/н та класні керівники. На святкову частину були запрошені гості та батькі учнів. З привітальним словом звернувся до всіх присутніх директор училища
Одайський С.І. Поздоровили з початком нового навчального року і запрошені гості (колишній директор Загороднюк С.П. та батько учня групи №14 Кордубана Андрія - Володимир Сергійович). Учні моєї групи №14 були святково одягнені, більшість - в білих сорочках.
                Супроводжували групу і другий майстер в/н Никитюк В.С. та класний керівник
Кувшінникова Л.А. Перший дзвоник запросив всіх учнів першого курсу до ошатної актової зали, де був проведений перший урок - урок миру, який проводила бібліотекар училища
Микицей І.А. Учень групи №14 Флореску Арсен прочитав вірш про мир. Урок пройшов гарно, сьогодні він дуже актуальний. Після цього інженер з ОП Гончар А.В. провів інструктаж з охорони праці з багатьох питань. Потім учні розійшлися по кабінетах та майстернях на навчання.
                 Так розпочався перший день трудового навчального року.
                 Я бажаю всім учням здоров'я, успіхів в навчанні та скорішої адаптації в нашому навчальному закладі. А своїм шановним колегам - хороших учнів, благополуччя, натхнення та творчих успіхів!
                 З святом, дорогі!











Немає коментарів:

Дописати коментар