неділя, 12 вересня 2021 р.

Перше вересня - початок навчального року

                  Перше вересня - чудове свято, початок нового 2021/2022 навчального року. Як і всі навчальні заклади, Чернівецьке ВПУ радіоелектроніки розпочало теоретичне та виробниче навчання. 

                   Перший урок було присвячено темі: "Тридцять років Незалежності України. Ти у мене єдина." Його з цікавістю провела класний керівник групи №14 Кувшінникова Л.А., яка розповіла здобувачам освіти, моїм вихованцям, історію формування Незалежності України". Також Лідія Антонівна провела невеличку вікторину "Чи знаєте ви Україну?". 

                   Хлопці переглянули відео "Символи України" та уважно слухали і відповідали на питання. В кінці уроку класний керівник підвела підсумок: "Україна - це тепло та осінь, наша сім'я, рідна українська мова. Україна - це багата природа, високі гори, зелені ліси та бурхливі води. Україна - це кожен з нас окремо і всі ми разом." На згадку про цей перший урок в ЧВПУР були зроблені фото.



                 

                  Другий урок в актовій залі інженер з ОП Гончар А.В. проводив для учнів першого курсу вступний інструктаж з безпеки життедіяльності. Присутні в залі (здобувачі освіти та керівники групи) прослухали загальні відомості про навчальний заклад. А далі Анатолій Васильович зупинився на правилах безпеки дорожнього руху, поведінці учнів на вулиці та під час навчально - виховного процесу. Акцент зробив на правилах поводження з вибухонебезпечними предметами та ураженням людини електричним струмом, розповів про надання першої медичної допомоги.

                  Здобувачі освіти, в тому числі і мої вихованці, прослухали уважно інструктаж і після лекції кожен учень під підпис засвідчив, що він дійсно ознайомився з правилами дотримання ОП та БЖД. 

                  В кінці уроку виступив директор училища, Одайський С.І., який наголосив, що безпека кожного залежить від свідомого та серйозного ставлення до правил БЖД.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар