пʼятниця, 21 травня 2021 р.

Консультації в училищі

                     Відповідно до плану-графіку здобувачі освіти групи №14 повинні відвідувати консультації в училищі, які надаємо ми (мій колега, майстер в/н Денис І.С. та я, Машкова Т.Л.). Хлопці, станом на сьогодні, знаходяться на виробничій практиці на підприємствах міста Чернівці та області.

                     За декілька днів вони відвідали Чернівецьке ВПУР, забрали кваліфікаційні пробні роботи до підпису на місцях практики, а саме: перелік робіт, акт здачі, спецнаряд та виробничу характеристику. Я перевірила щоденники та пояснила хлопцям правила їх заповнення на наступних етапах практики.

                     З метою дотримання карантинних вимог під час пандемії, COVID-19 здобувачі освіти з'являються в училищє для консультацій у кількості не більше 3 чоловік. А у нас, керівників групи, є можливість більш детально пояснити правила оформлення документів. Можна сказати, що надаємо індивідуальні консультації кожному.

                     Оскільки наші вихованці групи №14 є майбутніми випускниками 2021н.р. намагаємось, за можливості, зробити якомога більше фотофактів на згадку. 










Немає коментарів:

Дописати коментар