субота, 7 вересня 2019 р.

День знань

                 Другого вересня 2019 року в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню знань. Кожного року всі навчальні заклади нашої країни відзначають це свято. Гарно одягнені учні вишикувались на подвір'ї училища.
                 Серед запрошених гостей були і колишній директор Загороднюк Сергій Петрович, методист НМЦ ПТО - Горбан Євдокія Іванівна та представник заводу "Аутомотів Електрік Україна" - Пацаранюк Марія Ярославівна. Хвилювались та були поруч батьки учнів.
                Директор училища Одайський Савелій Іванович звернувся до всіх присутніх та побажав учням успіхів у навчанні, наснаги, вдалих уроків та гідно нести звання учня Чернівецького ВПУР.
                Мої вихованці групи №14, Мензак Юрій та Кривий Артьом брали участь у цьому заході. А Туняк Микола, Туняк Георгій, Кривий Артьом та Істратій Велентин були нагороджені дипломами "Бронзовий лелека" за перемогу у Міжнародному учнівському конкурсі юних істориків "Лелека".
               Для першокурсників пролунав Перший дзвоник. З напутнім словом звернулись до них випускники та прийняли їх у свою родину. Ось і розпочався новий 2019-2020 н.р. Після лінійки наші вихованці розійшлися на навчання по кабінетах та майстернях, а мої підопічні повернулись на практику на підприємства міста Чернівці та області.
               У добру путь, дорогі учні, до Країни Знань!


Немає коментарів:

Дописати коментар