понеділок, 16 жовтня 2017 р.

11 жовтня 2017р. - семінар на базі ЧПЛАС



    11 жовтня 2017 року на базі Чернівецького професійного ліцею автомобільного сервісу відбувся обласний семінар викладачів спецдисциплін та майстрів в/н з підготовки кваліфікованих робітників електротехнічних професій з проблеми: "Застосування елементів новітніх виробничих та педагогічних технологій у навчально-виробничому процесі". У ньому брали участь декілька навчальних закладів ПТО, а саме: Чернівецький професійний ліцей залізничного транспорту, господарі та працівники Чернівецького ВПУР, у тому числі і я. Відповідальним за цей семінар були Микитюк С.М. - директор НМЦ ПТО у Чернівецькій області та Герчук В.І. - методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області.
     Всі запрошені мали можливість почути і побачити виступи та презентації педагогічного досвіду та методичного посібника "Основи енергоефективності" наших колег. Участь в семінарі взяли Білічук С.В. - доцент кафедри електроніки та енергетики Інституту фізико-технічних та комп'ютерних наук ЧНУ ім. Ю.Федьковича та роботодавець ПП Слободян Р.В. 
    Після їхніх виступів ми відвідали кафедру електроніки та енергетики, де побачили кабінети і лабораторії, де навчаються і працюють студенти в даний час.

Семінар пройшов на славу. Ми отримали сертифікати НМЦ ПТО у Чернівецькій області.


    




Немає коментарів:

Дописати коментар